El Manel ens ha deixat!

 

Manel Vapor de Baix

 

Ens costa d’assimilar però és veritat: el Manel ens ha deixat. Amb ell, se’n va una gran persona i part essencial de la lluita per preservar el patrimoni d’aquest barri. Se’n va una part de l’ànima del Rec.

 

Cal que se sàpiga que el Manel era un enamorat del Rec i també n’era el gran expert: estudiós de l’arquitectura i de la història, redactor d’al.legacions, d’informes, de cartes. Una persona tenaç i dinàmica. Capaç per fer venir al barri arquitectes, paisatgistes, escoles, universitats…  El seu treball, discret i constant, fugint de protagonismes, va ser enorme i sempre mogut per un noble objectiu: preservar les voltes de les adoberies, els murs de pedra, els carrerons… la memòria del barri, que és la de tota la ciutat.

 

L’Associació Amics del Rec ha perdut el seu lluitador més incansable. El seu llegat quedarà i, més que mai, la seva llum serà present en cada reunió, en cada debat, trobada o acte. I les nostres reivindicacions seran més intenses que mai perquè ja per sempre, portaran la força del Manel.

Es mereix, li debem, que continuem la tasca i li dediquem cada petit èxit i cada pas endavant.

 

Continuarem lluitant pel Rec que tu volies, gràcies Manel.

 

Força Rec!

Be Sociable, Share!

Comments are closed.