Fes la teva “carta al Rec”

 

L’Associació cultural “Amics del Rec” ha engegat una iniciativa per a captar noves idees al l’entorn del barri del Rec d’Igualada. Es tracta de la distribució de postals amb imatges del barri del Rec, on es demana que cada persona escrigui la seva particular “carta al Rec”. Totes les postals van dirigides a l’alcalde d’Igualada per tal que aquest pugui conèixer les noves propostes que puguin sorgir pel futur d’aquest barri tant singular de la ciutat.

Les podeu trobar a:

– Cafè de l’Ateneu
– Clot del Clos
– Drac Puff
– Hot Blues (Gés)
– La Teixidora
– Llibreria Aqualata
– L’Ou com balla
– Traginers
– Vinart

 

Amb aquesta campanya es pretén captar idees i opinions de gent diversa sobre aquesta antiga zona d’Igualada i, també, recollir frases simbòliques que expressin l’interès dels ciutadans sobre aquest patrimoni tant especial amb el que Igualada té la sort de comptar. Les postals, aproximadament unes 4.000,  es distribuiran per diversos establiments de la ciutat.

 

Amb aquesta nova acció, l’associació “Amics del Rec” continua duent a terme diferents accions per tal de divulgar l’extraordinari patrimoni del barri del Rec d’Igualada, alhora que promou la necessitat de donar-li nous usos que poden ser estratègics pel futur de la ciutat.

 

http://www.amicsdelrec.org

@AmicsdelRec

Be Sociable, Share!

Comments are closed.