Manel Caro del Rec

 

Manel Caro del Rec

Avui, 29 de setembre de 2014, fa dos anys que el Manel ens va deixar.
Amb la perspectiva del temps, cada vegada se’ns fa mes evident el seu paper clau en la defensa i preservació del Barri del Rec. Avui que per tots és tan evident la importància d’aquest conjunt; volem recordar que un home va donar el crit d’alerta, avisant-nos que el barri estava a punt de desaparèixer. El Manel va ser aquest personatge providencial.
És per això que pensem que si la ciutat d’Igualada aconsegueix, algun dia,  conservar aquest patrimoni històric i arquitectònic serà en gran part per la seva visió i actitud.

Al llarg de l’història de la ciutat hi ha hagut persones que, sovint, en contra de l’opinió general, han defensat aquest valor. De tots aquest però, el Manel va aparèixer en el moment en què tot va estar a punt de perdre’s.
És per això que pensem que en especial ell mereix el reconeixement de la ciutat. Des de l’Associació dels Amics del Rec demanem a l’Ajuntament de la ciutat i als seus representants que facin honor a aquest deute unint el nom del Manel Caro al Barri del Rec d’Igualada.

Associació dels Amics del Rec d’Igualada

Be Sociable, Share!

Comments are closed.