Màster Intervenció i Gestió del Paisatge

 

Durant tota aquesta setmana 25 alumnes del màster d’intervenció i gestió del paisatge de l’UAB fan un workshop sobre el barri del rec  i us convidem a l’acte públic que es farà el divendres 23 a partir de les 10 del matí al Museu de la pell per escoltar el resultat i la presentació dels projectes dels alumnes i també la taula rodona-debat sobre sobre la intervenció avui en els paisatges patrimonials urbans. Us adjuntem el programa complert del workshop més avall.

La setmana que ve comença el màster en Intervenció i Gestió del Paisatge i el Patrimoni.

– Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona i MUHBA – organitza un workshop sobre com intervenir en els paisatges urbans patrimonials inspirat pels principis del Conveni Europeu del Paisatge.

L’objectiu del taller serà proposar projectes d’intervenció i gestió del paisatge al barri històric del Rec i al barri de Sant Agustí d’Igualada a partir de les relacions entre patrimoni i paisatge a l’espai urbà.

Els treballs posaran en valor els patrimonis de tipus ambiental i cultural del paisatge de la ciutat; exploraran possibilitats de dinamització econòmica, innovació i creativitat des de la intervenció i la gestió paisatgístiques; i plantejaran iniciatives de futur que entenguin el territori com una Xarxa Patrimonial de Paisatges Urbans en l’escala local i regional.

>> Descarregar Programa WKS Igualada 2012 PDF

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

Comments are closed.